Advertisement

Φωτια Λουτρακι - Fwtia Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Synexeis Anazwpyrwseis Cnn Gr / Στο λουτράκι (λουτρά πόζαρ) θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες και εστιατόρια, όπου μπορείτε να γευτείτε την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα καθώς και διάφορα άλλα εδέσματα.

Φωτια Λουτρακι - Fwtia Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Synexeis Anazwpyrwseis Cnn Gr / Στο λουτράκι (λουτρά πόζαρ) θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες και εστιατόρια, όπου μπορείτε να γευτείτε την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα καθώς και διάφορα άλλα εδέσματα.. Δύο μέτωπα φωτιάς είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο λουτράκι, μία από τις οποίες, κοντά στη σχολή μηχανικών, κοντά σε σπίτια, σε κατοικημένη περιοχή, όπως μας αναφέρει ο δήμαρχος λουτρακίου. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Μεγάλες ήταν οι καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην ζάκυνθο και στο λουτράκι. Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για καμένα σπίτια. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι.

Agrkdljxw5r Sm
Agrkdljxw5r Sm from www.ieidiseis.gr
Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Στο λουτράκι (λουτρά πόζαρ) θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες και εστιατόρια, όπου μπορείτε να γευτείτε την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα καθώς και διάφορα άλλα εδέσματα. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Νύχτα τρόμου από μεγάλη φωτιά στο λουτράκι. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου.

0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Δύο μέτωπα φωτιάς είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο λουτράκι, μία από τις οποίες, κοντά στη σχολή μηχανικών, κοντά σε σπίτια, σε κατοικημένη περιοχή, όπως μας αναφέρει ο δήμαρχος λουτρακίου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνου οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο που καίει από χθες το μεσημέρι στο λουτράκι. Νύχτα τρόμου από μεγάλη φωτιά στο λουτράκι. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Το απόγευμα του σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά στο λουτράκι. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα.

Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην.

Fwtia Sta Geraneia 32 Xronia Meta Oi Eikones Sygkinoyn Akoma Spanies Eikones Loutraki 365
Fwtia Sta Geraneia 32 Xronia Meta Oi Eikones Sygkinoyn Akoma Spanies Eikones Loutraki 365 from www.loutraki365.gr
Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για καμένα σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την. Στο λουτράκι (λουτρά πόζαρ) θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες και εστιατόρια, όπου μπορείτε να γευτείτε την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα καθώς και διάφορα άλλα εδέσματα. Δύο μέτωπα φωτιάς είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο λουτράκι, μία από τις οποίες, κοντά στη σχολή μηχανικών, κοντά σε σπίτια, σε κατοικημένη περιοχή, όπως μας αναφέρει ο δήμαρχος λουτρακίου. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ.

Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Δύο μέτωπα φωτιάς είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο λουτράκι, μία από τις οποίες, κοντά στη σχολή μηχανικών, κοντά σε σπίτια, σε κατοικημένη περιοχή, όπως μας αναφέρει ο δήμαρχος λουτρακίου. Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο. Μεγάλες ήταν οι καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην ζάκυνθο και στο λουτράκι. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Αρχική hot news φωτιά τώρα:

Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την. Δύο μέτωπα φωτιάς είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο λουτράκι, μία από τις οποίες, κοντά στη σχολή μηχανικών, κοντά σε σπίτια, σε κατοικημένη περιοχή, όπως μας αναφέρει ο δήμαρχος λουτρακίου.

Fwtia Sto Loytraki Aytes Oi Eikones Panw Apo Ta Spitia Toys Asfy3ia Gia Toys Katoikoys Mainetai H Pyrkagia
Fwtia Sto Loytraki Aytes Oi Eikones Panw Apo Ta Spitia Toys Asfy3ia Gia Toys Katoikoys Mainetai H Pyrkagia from www.newsit.gr
Μεγάλες ήταν οι καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην ζάκυνθο και στο λουτράκι. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο.

Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Εικόνες από τις ζημιές σε σπίτια στο αλεποχώρι. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνου οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο που καίει από χθες το μεσημέρι στο λουτράκι. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή.

Post a Comment

0 Comments